Grip op flow

Je bent degene met bakken energie en goedlachs. Degene die de agenda makkelijk aanpast op ontspanning of een nieuw avontuur. Je kan helemaal opgaan in dingen, genieten van wat je aan het doen bent. Als je met anderen bent, ben je er ook echt. Althans tot…sh@t…wanneer het begonnen is, weet je niet meer. Maar ergens voelt het nu niet meer zo.  Je lach wordt steeds minder en van binnen voelt het echt heel anders. Het ging altijd prima en nu ben je aan het zoeken naar: Hoe ga ik het doen? Wat werkt wel? De energie, het kunnen opgaan wat je doet, voldoening, ontspanning en doen wat jij graag wilt, wil namelijk niet meer helemaal. Het voelt vermoeiend, frustrerend, moedeloos en machteloos.


Herken jij jezelf in een van de volgende situaties:

...Je mist de energie om te gaan doen wat je leuk vindt. 
...Je kan je ineens helemaal leeg voelen.
...De interne tegenstrijdigheid ben je helemaal zat.
...Je mist de rust, concentratie en echte ontspanning.
...Voor je gevoel blijf je cirkeltjes lopen met bepaalde mensen.

Droom jij ook van dat moment dat je weer dat gevoel van flow ervaart: het op stoom zijn, energie en plezier voelen in wat je aan het doen bent? Volledig in verbinding staan met jezelf en/of de ander? Je tijd en energie volledig richten op wat jij echt wilt en waar je echt blij van wordt?


Zet in op dat heerlijke energieke krachtige gevoel


Gelukkig heb je nog voldoende tijd.

Burn-out is het niet, dat zou je anders wel voelen. Er zijn nog voldoende momenten in de week waar je wel van geniet. Dus met de tijd komt het vanzelf wel goed. Of toch niet, want de concentratie wordt steeds minder. Alle hobby’s waar je van genoot verdwijnen onder het stof, plezier ervaar je niet meer echt, en eten is bijzaak geworden. Het diepgaande contact met vrienden en familie wordt steeds minder.

‚Äč

Is het dan nu echt zover dat je overgaat tot actie, of wacht je nog even, want je denkt dat het vanzelf wel over gaat? Als het weer weer beter wordt, die ander beter in zijn vel zit of jij goed geslapen hebt?


Je wilt toch zeker ook genieten van elk moment en het gevoel hebben dat je ‘op stoom’ bent?  


Ik ga je helpen, zodat je weer energie en plezier ervaart in jouw dag, je weer lacht en de energie door je heen gaat!

Wat krijg je daarvoor? zes buitencoach sessies, een BOM-tjes lijst een opzet voor jouw eigen flow-boek en drie weken na het traject nog even contact over hoe het gaat.