Buitenworkshop: Omgaan met teleurstellingen gaat WEL door

Het enige wat je wilde, was optimaal genieten van de vakantie. Lekker ontspannen en energie op doen deze zomer, zodat je er weer tegen aan kan. Je dacht dat Corona en het weer geen roet in het eten zouden gooien. Helaas er werd een streep door jou plan gezet...

Ideaal recept voor een instant chagrijnigheid, wat je helemaal niet wilde. Je wilde juist even genieten van de zomerse vrijheid blijheid. Nu voel je je vooral even pissig en best stekelig. Daar wil je niet in zitten. Je wilt eruit en hoe, want dat zie je even niet?  

Hoe zou het voelen als je de sleutel in handen hebt om wél dat heerlijke vrije blije zomer vakantie gevoel te hebben? Dat heerlijke stralen van ontspanning en gelukzaligheid?


Zet in op jouw zomer gevoel!


Hoe fijn zou het zijn als je wél dat voldane zomer/vakantie gevoel hebt? Dat jij die ontspannen en energie gevende vakantie hebt waar je zo behoefte aan hebt? Ga mee met de buitenworkshop Omgaan met teleurstellingen gaat WEL door.

 

In anderhalf uur neem ik je al wandelend mee om de sleutel achter de activiteit te vinden die niet doorgaat. Deze sleutel ontsluit de mogelijkheden naar andere activiteiten, die jou dat voldane zomer/vakantie gevoel geven.


Dus zeg maar "dag" tegen die teleurstelling en "hallo" tegen dat heerlijke zomer-vakantie gevoel! 


Wat krijg je daarvoor? Een wandeling in een prachtig natuurgebied, wat lol en inzicht in de sleutel om wel dat voldane zomer vakantie gevoel te krijgen.