Geen hamsterwiel meer!

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 11:10

Voor de thuiswerk blues sessies, bel ik na een week of twee met de klant om te horen wat de sessie gebracht heeft. Dus zoals in mijn agenda stond, ging ik bellen. Na een appje voor een goed moment, ging ik ervoor zitten. Eerst even mezelf wat goede energie geven, sterk voelen en innerlijke rust, want spannend vond ik het wel: hoe zou ze het ervaren hebben, zou het haar geholpen hebben, zou ze er iets meegedaan hebben en zou ze misschien nog een sessie willen?

 

Vanuit welke energie kies jij wat je doet?

Meer plezier vanuit rust en vrijheid

Met een kop heerlijke thee in de hand bel ik haar op. Ze neemt vrolijk op en ik vraag hoe het in het hamsterwiel is. Ze schiet in de lach en we hebben een ontzettend leuk gesprek. Ze vertelt over hoe rustig en vrij zij zich voelt. Dat het gesprek haar enorm geholpen heeft en als we de verschillende dingen langslopen, vertelt ze wat ze daarin aan het doen is. Ze heeft minder afspraken in haar agenda en is weer meer aan het tekenen. Ze heeft meer plezier en heeft op haar werk uitgesproken dat ze minder afspraken in haar agenda wil. Dit alles heeft ze geheel gedaan vanuit rust en vrijheid.

De middenweg van aan en uit

Ik vraag nog even naar het doel dat ze had, toen wij samen buiten wandelden. Haar doel was om iets te vinden tussen aan én uit en niet óf aan óf uit te staan. Ze vertelt dat ze het echt zo ervaart, ze heeft het gevonden: die mooie middenweg. Ze is het hamsterwiel uit en ziet mensen om zich heen die haar inspireren. Terwijl we praten, merk ik dat ik ga stralen en voel me trots over wat ze heeft gedaan en bereikt voor haarzelf.

Stralende energie

Vlak voor het einde van het gesprek vraagt ze nog vlug: “Oh nu ben ik vergeten te vragen hoe het met jou gaat?” Ik antwoord haar dat ik mij op dit moment vooral héél blij voel. Blij doordat ik kan bijdragen aan haar groei, rust en de vrijheid die ze wilde ervaren. Het voelt zo ontzettend gaaf om te horen wat ik voor haar heb kunnen betekenen: dit geeft zoveel stralende energie! Heerlijk! Dit is waar ik het voor doe: iemand helpen bij het creëren van plezier en energie in hun dag.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.