Taart

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 19:42

Wat is voor jou het moment om iets te vieren? Is dat een verjaardag, een nieuwe baan of mag het ook kleiner zijn? Gewoon omdat het kan?

 

Voor mij zit het in vele kleine dingen en in grote dingen, zoals nu: het vieren dat mijn nieuwe site live is! Yeah!!! Taart!

Taart om elk succes(je) te vieren

Onderweg taart?

In de aanloop ernaar toe heb ik al vele taartjes gedaan. En nee, ik word niet tonnetje rond. Wel geniet ik volop van de ‘taartjes’ en vooral waar al die taartjes voor staan. Namelijk voor het vieren van iets.

 

Zo waren er onderweg naar de vernieuwde site deze taartjes: Het opstellen van mijn wensenlijst, experts om mij heen die hielpen met advies, vervolgens het kiezen van een bedrijf dat aansluit bij mijn waarden en normen. Daarna bij het bouwen een taartje voor elke pagina die gemaakt is. En nu het mogen vieren dat hij werkelijk online staat.

Kleine successen vieren

Weet je wat nog mooier is, een website is net als een huis het is nooit af. Dus komen er nog vele momentjes om iets te vieren. En net als bij een huis zijn er leukere en frustrerende momenten en verrassingen waar je wellicht niet op zat te wachten. Daarom is het juist zo belangrijk om ook de kleine successen te vieren.


Hoe vier jij alle kleine en grote momenten? En kan jij ook een taartje doen, gewoon omdat het kan?


Zelf vind ik die taartjes, gewoon omdat het kan, de allerleukste! Al sla ik al die andere zeker niet af. Het is belangrijk om even stil te staan bij elk viermoment of die nu groot of klein is.

Wat is jouw 'taart'?

Je wilt namelijk de dingen doen met plezier en daar hoort vieren bij, al dan niet met ‘taart’. Wat is jouw taart? Of die taart nou een zoete is of een hartige of een taart van niets zoals de Termiet hem maakte (Toon Tellegen), dat maakt niet uit. Wat wel uitmaakt is het moment van dankbaar vieren!


Welk moment ga jij vandaag vieren met ‘taart’?


Vier je successen groot en klein

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.