Leuk, thuiswerken?!

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 09:55

thuiswerken energie gever of slurper?

In het nieuws lees ik vaak over het thuiswerken. De ene keer in de categorie van al dan niet versoepelingen en de andere keer in de categorie van hoe fijn mensen het vinden of juist niet. Ook het effect van thuiswerken op de weg komt regelmatig voor. Nu kwam ik in een week twee artikelen tegen over hoe veel moeite mensen en jongeren ervaren in het thuiswerken. Ik merkte dat ik me zorgen maakte. Hoe verdrietig en frustrerend het voelt dat mensen tegen muren oplopen in het thuiswerken.

 

Het is ook gewoon lastig om volledig thuis te werken. Je bent constant in dezelfde omgeving en mist het sociale contact met andere mensen. Als je om je heen kijkt, lijkt het misschien dat het volledig thuiswerken bij de ander soepeler afgaat. Voor jou is dat misschien anders en kost het je meer moeite. Uit eigen ervaring weet ik hoe thuiswerken je energie kan wegslurpen. Dan is het heel fijn om een extra steuntje te krijgen om weer die rust en energie te voelen. Want volgens dit artikel van de NOS geeft de overheid nog steeds het dringende advies om thuis te werken zeker tot na de zomer.

 

Val jij ook in de categorie van mensen waarbij thuiswerken steeds meer moeite kost? Of ken je iemand die het thuiswerken zat is. Die er eigenlijk wel klaar mee is en meer wil zien dan de vier muren van zijn eigen huis? Je huisgenoten vind je normaal heel leuk en je voelt je blij en opgelucht dat het mooi weer is, zodat ze af en toe even gaan wieberen en jij het rijk voor jou alleen hebt. Even rust en adempauze. Nu nog een weg zoeken in het uithouden van het thuiswerken en de energie en ontspanning bewaren gedurende de dag? Dan kan ik helpen.

 

In een buitencoachsessie help ik jou om de energie en ontspanning terug te vinden in het thuiswerken. Samen kijken we naar wat het beste past bij jouw situatie en wat jou praktisch helpt. Kijk eens bij thuiswerk blues en neem gerust contact op.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.