Ik kom thuis en neem mee...mijn vakantiegevoel

Gepubliceerd op 17 augustus 2021 om 20:00

Ik kom thuis en neem mee in het dagelijks leven...mijn vakantiegevoel

Ik ga op reis en neem mee...

Ik ga op vakantie en neem mee… jou, mij, onze fietsen, de tent, 88 leuke gaskacheltjes, een spelletje, een badeendje, eten… Ga zo maar door. Wie kent dat spelletje niet? Vroeger deden we dit heel vaak en onlangs in de auto weer een keertje. Ik vond het altijd erg geestig wat men bedacht dat mee ging, zoals die 88 leuke gaskacheltjes?

 

Tja, mijn vriend had een gekke bui. Want echt niet dat wij 88 leuke gaskacheltjes willen meenemen. We proberen juist onze voetafdruk te verkleinen. Het badeendje daarentegen is weleens meegegaan.

Omdenken?

Zelf ben ik aan het pakken voor mijn vakantie en veel mensen komen terug van vakantie. Daardoor sloeg ik aan het mijmeren over vakantie en terugkomen van vakantie. Zo dacht ik: als we op vakantie gaan zoeken we vaak ontspanning. Om de afgelopen tijd achter ons te laten en de komende tijd er weer tegen aan te kunnen.

 

Wat nou als we het spelletje eens anders doen? Wat nou als we zeggen: Ik kom terug van vakantie en neem mee in het dagelijks leven…? Wat zou jij dan zeggen? Wat zou jij dan meenemen? Hoe houd jij het ontspannen, energieke, plezierige vakantiegevoel vast?


Ik kom terug van vakantie en neem mee in het dagelijks leven...

…op mijn gemak en met rust ontbijten…

…de tijd nemen om naar mijn omgeving te kijken…

…genieten van puur het kopje koffie…

…en nu jij, wat neem jij mee?!«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.